Växthus i olika storlekar

Att skaffa ett växthus är ett smart och roligt beslut om man är intresserad av växter eller bara vill kunna odla sina egna växter, frukter och grönsaker. I ett växthus kan man odla alla möjliga saker, till exempel paprika, vinrankor, gurka och tomat. Det bästa är att man får bestämma helt själv vad man vill odla och hur man vill odla det.

 

Växthusens storlekar

Växthus finns i många olika storlekar. På handelsträdgårdar finns det väldigt stora växthus som rymmer mycket på samma gång och innehåller många olika växter på samma gång. Det finns växthus man kan ha hemma i sin egen trädgård som är lite mindre än de på handelsträdgårdarna men som ändå rymmer ganska mycket. Dessa är perfekta att odla vinrankor, gurkor och kryddor i och fungerar bra om man vill utplantera grönsaker efter att man har haft dem i växthuset.

 

Mindre växthus finns också. Dessa kan man placera intill husväggen om man bor i radhus och inte har så stor yta på tomten eller om man vill ha ett på balkongen. Man kan också välja modellen som är som en liten låda i plast och som fungerar perfekt att ställa i fönstret. Dessa passar bra att plantera kryddor i.

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4