Nå publiken med utställningsskärm

uställningsskärmarOm du är ute på föreläsningar och turnéer är det alltid bra att vara väl förberedd. Nu för tiden finns det ofta mycket teknik och därför kan det uppskattas av publiken att få med sig broschyrer och mer information hem. Som på den gamla goda tiden. I en tid med dataklick, power points och snabba växlingar kan det vara skönt att läsa mer eller läsa om det du sagt i lugn och ro. Det är därför smart att ha med en utställningsskärm när du är ute och föreläser. Det är alltid bra att placera ut flera stycken runt omkring i salen/lokalen för att få bästa möjliga spridning på informationen.

Antingen kan du ha en vid scenen eller vid utgången så att publiken kan ta ett informationsblad efteråt. Det är en bra idé att ha en utställningsskärm vid ingången så att publiken får en möjlighet att läsa på innan. Att ha en utställningsskärm på scenen är inte heller en dum lösning, eftersom du då kan visa i vilka broschyrer mer information står eller visa bilder på det du pratar om. Power point i all ära, men ingenting går upp mot lite hederliga, utskrivna, bilder! En utställningsskärm visar att du fokuserar på det viktiga du vill ta upp och inte på den senaste tekniken – som det ska vara.

 

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4