MC-hjälmar bland bandidos

mc-hjälmarMånga brukar oftast förknippa användandet av hjälm med ordentliga människor som vill göra rätt för sig. Så är det visserligen inte i lika stor utsträckning när det gäller mc-hjälmar eftersom det är krav på att använda mc-hjälmar och det faktiskt kan rädda ens liv. Mc-hjälmar är för många en självklarhet när de kör motorcykel. Men för en del som åker motorcykel är mc-hjälmar inte alls en självklarhet.

Det finns nämligen flera sorters mc-gäng som sysslar med kriminellverksamhet. Två av de mest kända gäng som sysslar med sådan kriminellverksamhet är Hell angels och Bandidos. Inom dessa mc-gäng är det inte alls lika stor självklarhet att använda hjälm.

Bandidos är en internationella kriminell motorcykelverksamhet som grundades i Texas i USA. De har en väldig känd slogan som lyder: We are the people your parents warned you about. Detta betyder : Vi är de människor som dina föräldrar varandra dig för.

Alla medlemmar i Bandidos är dock inte kriminella utan Bandidos är en så kallas enprocent klubb. Detta betyder att 99 % av medlemmarna är goda medan den återstående procenten är den som utgör den kriminella faktorn. En av Bandidos medlemmar har till exempel straffats till 9år i fängelse efter att ha beställt ett mord.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4