Kontorsmaterial – till för att välkomna kunden till kontoret

kontorsmaterialNär du ska göra ett seriöst intryck på kunder och blivande kunder gäller det att ha rätt kontorsmaterial. Det första intrycket är det som gäller, det är faktiskt så, och därför är det oerhört viktigt att kontoret är i perfekt skick. Detaljer gör skillnad och även så små saker som belysning spelar in när en kund får sitt första intryck av kontoret. Är det en mörk och unken belysning kan kunden tycka att kontoret verkar oseriöst och väljer att inte göra någon affär. Vilket företag låter sina anställda jobba i en skum belysning, ja nästan i mörker?
För att undvika det här så är det dags att se över ditt företags kontorsmaterial. Det gäller allt från möbler, så som soffor och bord, till whiteboardtavlor och receptionsdiskar. Kontorsmaterial är en viktig del i inredningen som behövs för att göra ett kontor hemtrevligt. En burk med kakor funkar alltid eller en frukt om ni vill vara nyttiga. Kunder gillar att få gratis godis, pennor och kaffe och därför kan kontoret snabbt vinna poäng genom sådana enkla saker. Genom att ha kontorsmaterial som bjuder in kunden blir kunden vänligt inställd och på gott humör. Rätt kontorsmaterial ger ett gott intryck och skapar god stämning tidigt i relationen mellan företaget och kunden.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4