Industritork – den perfekta städtrasan

För den som är trött på tygtrasor som blir onödigt blöta och mikrofibertrasor som drar åt sig smuts varje gång man städar finns alternativ. Känner man att det av dessa anledningar inte blir riktigt rent och att hushållspapper luddar för mycket för att det ska vara bra att använda också är det som behövs till städningen en eller flera rullar industritork.

Industritork är en bra städtrasa på många sätt, först och främst för att den inte luddar när man torkar med den. Att industritork är ett slags torkpapper gör att det inte kan användas gång på gång utan den smutsiga pappersbiten som använts kastas i soporna. Detta leder till minskad smuts – och bakteriespridning i huset.

Något annat som är bra med industritork är att pappret säljs i stora rullar, både till storlek och mängden papper. Detta gör att användaren kan få tag i en stor ”trasa” även när han tar en ganska liten bit av pappret och det leder i sin tur till att rullen räcker längre. Användaren sparar alltså pengar. Industritork är ett papper som klarar av många olika sorters rengöringsmedel och är bra på att torka upp både enklare fläckar, damm och fettfläckar.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4