Att odla i växthuset

Att skaffa ett växthus kan vara bra om du går i odlingstankar eller bara vill ha någonstans att göra av dina växter på vintern. I ett växthus kan man odla alla möjliga växter och man kan enkelt göra det till sitt eget.

 

Vad kan man odla?

Det finns många olika saker som går att odla i växthus. Exotiska frukter och växter är mycket populärt. Vanliga exempel är paprika, tomat och gurka. Tomater och gurkor kan på våren och sommaren planteras ut från växthuset så att man får mer plats därinne för något annat. En annan vanlig växt är vinrankor. Dessa klättrar på väggarna och sparar på så sätt plats för andra växter på golvet och hyllorna.

 

Man kan odla allt möjligt i sitt växthus. Andra exempel är aubergine, squash, chili och kaktusar. Växthus är inte bara till för frukt och grönsaker utan också massor av blommor trivs i dem. Liljor, dahlior och pelargonior trivs bra i växthusen på vintern innan de kan planteras ut. Kryddväxter är också vanliga att ha i växthus under vinterhalvåret för att göra sin mat ännu mer hemlagad och få den att smaka godare.

 

Växthus är med andra ord till för allt i växtväg. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4